3 onder 1 dak – aanpak

Iedere projectorganisatie krijgt er vroeg of laat mee te maken. Procesregels, tijdvensters, klanteisen, stakeholders, veiligheidsvoorschriften en ga zo maar door. En al deze processen, termijnen en voorschriften zijn overal weer net even anders. En wat te denken van de omgeving, die is nergens hetzelfde.

Hoe zorg je er nu voor dat je vroegtijdig bekend bent met de situatie. Dat de impact van de werkzaamheden inzichtelijk zijn, de juiste randvoorwaarden worden gehanteerd, de overlast beperkt blijft, de stakeholders tevreden zijn en er toch ruimte blijft om het werk tijdig en efficiënt te kunnen uitvoeren. Hoe eenvoudig het werk zelf soms is, zo complex kan het organiseren vaak zijn.

Bij Buro Beschikbaarheid werken we vanuit een “3 onder 1 dak – aanpak”. Met deze aanpak kijken we bij wegwerkzaamheden niet alleen naar de doorstroming maar ook naar omgeving en techniek. Door hier midden in te staan zijn we in staat de werkelijke  impact van ieder verkeerssysteem, keer op keer, als maatwerk integraal en compleet in beeld te brengen.

Resultaat van onze aanpak is een optimale beschikbaarheid, de juiste beheersmaatregelen, minimale verkeershinder, goede bereikbaarheid en een tevreden omgeving.